Zuma’nın yeni evi
İstanbul’un en beğenilen Japon restoranlarından Zuma, bu yaz kalıcı olarak D-Hotel Maris’te hizmet vermeye karar verdi. Datça Yarımadası’nda 200 lüks oda ve süitle hizmet veren büyük kompleksin minimal çizgileri, geleneksel Japon mutfağına modern sunumlar getiren Zuma’nın sunumlarıyla da örtüşüyor. Zuma’da ‘izakaya’ denilen konsepte uygun olarak kişiye özel başlangıçlar veya ana yemekler sunulmuyor. Yemekler paylaşılmak üzere birbiri ardına sürekli olarak masaya getiriliyor. D-Hotel Maris Zuma’da, sushi köşesi ve şef Rainer Becker’in Avrupa ile tanıştırdığı kömürlü Japon ızgarası robata grill de yer alıyor. Leziz suşi ve sashimi tabakların yanı sıra Japon narenciyesi yuzu pepper ve Jumbo karides eşliğinde sunulan marine edilmiş kuzu pirzola gibi imza yemekler konuklarını bekliyor.
0252 441 20 00; dhotel.com.tr
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek















Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.