Yemek haberleri
Gerçek yemeğin peşinde
Yeni sezonda art arda iddialı restoranlar açan oteller arasına The Ritz-Carlton İstanbul da katıldı. Ana restoranını yenileyerek Atelier Real Food adıyla yeniden açan otelin ‘doğadan masaya’ konsepti dikkat çekiyor. Atelier Real Food, adından da anlaşıldığı gibi bugün tüm dünyada önem kazanan ‘gerçek yemek’ akımına odaklanıyor. Sunulan tüm yemeklerin taze ve mevsimsel olması öncelikleri. Dekorasyonu Portekizli mimar Patricia Pina tarafından yapılan Atelier Real Food’da kullanılan mobilyalar özel olarak üretilmiş. Konya’dan getirtilen sile taşı üzerinde servis edilen ev yapımı ekmekler ve organik zeytinyağı gibi detaylarla menü tamamlanmış. Üç yıldır Türkiye’yi karış karış gezen Fransız şef Andre Piednoir, Lübnan, Mısır, Portekiz gibi ülkelerin lezzetlerini özgün Türk yemekleriyle harmanlamış. Sadece akşam açık olan mekânda 19 Ekim’den itibaren Sunday Rotisserie brunch’ları da yapılacak. 0212 334 41 88; ritzcarlton.com
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek















Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.