ROTISSERIE NOIR SUADIYE
Rotisserie Noir, bildiğiniz et restoranlarından farklı. Adını etlerinin pişirildiği özel çevirme makinesinden alıyor. Fransa’da 1800’lü yıllardan beri kullanılan, tamamen el yapımı makineyi görmek için bile mekâna uğrayabilirsiniz. Tüm et çeşitlerini hem dikey hem de yatay çevirerek, büyük alevlerde ağır ağır pişiren rotisserie’nin ısıya dayanıklı cam kapakları var. İçinde güğümlerle çorba, sıcak şarap, sebze ve meyve pişirilebiliyor. Mekânın genç ve yetenekli şefi Richard Madzar’ın hazırladığı lezzetlere, zengin bir içecek menüsü eşlik ediyor.
Bağdat Cad. No: 460; 0216 445 05 15
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.