
Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’inExecutive Chef’i Şenol Türkoğlu oldu
Boğaz ve tarihi yarımada manzarasına hakim konumu, modern mimari yapısı, şehir
merkezine ve popüler alışveriş merkezlerine yakınlığı ile yerli ve yabancı misafirlerin
öncelikli tercihi olan Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in Executive Chef’i
Şenol Türkoğlu oldu.
İş hayatına Bodrum Marina Yacht Club’da başlayan Türkoğlu; sırası ile Vogue
Restaurant, The House Cafe, Delicatessen Restaurant, Sumahan Hotel, Turkish
DO&CO, Hilton Bomonti ve son olarak Renaissance Bosphorus’da sous chef
görevinde bulundu.
Şenol Türkoğlu yeni görevinde, kendine özgü yenilikçi yaklaşımıyla
gastronominin en seçkin örneklerini misafirlere sunarken, takım ruhunu ön
planda tutarak ekibini ile yaratıcı bir ortamda çalışmalarına teşvik edecek.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














