0

Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’inExecutive Chef’i Şenol Türkoğlu oldu

Boğaz ve tarihi yarımada manzarasına hakim konumu, modern mimari yapısı, şehir
merkezine ve popüler alışveriş merkezlerine yakınlığı ile yerli ve yabancı misafirlerin
öncelikli tercihi olan Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in Executive Chef’i
Şenol Türkoğlu oldu.

İş hayatına Bodrum Marina Yacht Club’da başlayan Türkoğlu; sırası ile Vogue
Restaurant, The House Cafe, Delicatessen Restaurant, Sumahan Hotel, Turkish
DO&CO, Hilton Bomonti ve son olarak Renaissance Bosphorus’da sous chef
görevinde bulundu.

Şenol Türkoğlu yeni görevinde, kendine özgü yenilikçi yaklaşımıyla
gastronominin en seçkin örneklerini misafirlere sunarken, takım ruhunu ön
planda tutarak ekibini ile yaratıcı bir ortamda çalışmalarına teşvik edecek.

↑ Back to top