PEK FOOD ZEYTİNYAĞLI MİLFÖY HAMURU İLE MUTFAKTA FARK YARATIN!
Lezzet ve Pratiklik Bir Arada
Pek Food’un Zeytinyağlı Milföy Hamuru, zeytinyağının lezzetli ve hafif yapısıyla mutfaklarınıza yenilik getiriyor. Kat kat kabaran dokusuyla hem tatlı hem de tuzlu tarifler için mükemmel bir seçenek. Özel formülü sayesinde pratik çözümler sunarak çıtır çıtır bir lezzet deneyimi vaat ediyor.
Kat Kat Lezzet, Zahmetsiz Hazırlık
Milföy hamuru, üretim esnasında yağ ve hamur katmanlarından oluşması sayesinde pişirme sırasında katları kabararak hafif ve gevrek bir yapı kazanır. Zeytinyağı ile hazırlanmış bu ürün, klasik milföy hamuruna göre daha iyi bir lezzet sunar. Aynı zamanda trans yağ içermemesi, lezzetten ödün vermeden daha dengeli tercihler yapmanıza olanak tanır.
Tatlı ve Tuzlu Tariflerde Sınırsız Yaratıcılık
Zeytinyağlı Milföy Hamuru, tatlı ve tuzlu tariflerde rahatlıkla kullanılabilir. Fırından çıktığında kat kat kabaran ve altın rengi görünümüyle sofralara şıklık katan bu hamur, zaman kazandıran hızlı ve pratik bir çözümdür. İster çıtır börekler, ister nefis tatlılar hazırlamak için mutfağınızda elinizin altında olması gereken bir üründür.
Instagram: pekfood_tr https://www.instagram.com/pekfood_tr/
Web Sitesi: https://pekfood.com/
Telefon: 444 8 550
Mail: info@pekfood.com
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek