1841 TÜNEL
Deneyimli işletmeciler Ali Sayar ve Gülsün Sami ortaklığında açılan 1841, Taksim Tünel’in en yenisi. Tarihî Hıdivyan Palas içinde açılan mekân iki katlı. Giriş katı canlı performanslarla hareketlenen bir meyhane olarak…
Deneyimli işletmeciler Ali Sayar ve Gülsün Sami ortaklığında açılan 1841, Taksim Tünel’in en yenisi. Tarihî Hıdivyan Palas içinde açılan mekân iki katlı. Giriş katı canlı performanslarla hareketlenen bir meyhane olarak…
Rotisserie Noir, bildiğiniz et restoranlarından farklı. Adını etlerinin pişirildiği özel çevirme makinesinden alıyor. Fransa’da 1800’lü yıllardan beri kullanılan, tamamen el yapımı makineyi görmek için bile mekâna uğrayabilirsiniz. Tüm et çeşitlerini…
Brezilya’yı hareketli günler bekliyor. Ülke 2014’te Dünya Kupası’na, 2016’da ise Olimpiyat Oyunları’na evsahipliği yapacak. Kısacası, önümüzdeki yıllarda herkes bu Latin güzelinden bahsediyor olacak. Henüz ziyaret etmediyseniz, özellikle kış aylarının soğuk…
Erzurum Palandöken’de kayak keyfi için ne karın yağmasını ne de sabah olmasını beklemenize gerek var. Xanadu Snow White (0442 230 30 30; xanaduhotels.com.tr) özel karlandırma ve aydınlatma sistemi sayesinde konuklarına…
Yılbaşı gecesi güzel bir yemek, üzerine sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence ve ertesi gün sıkı bir brunch düşlüyor, ama oradan oraya mekik dokumak istemiyorsanız sizi en iyi, otel paklar. İstanbul…
Kayak tatili için aradığınız her şeyi tek mağazada bulmak istiyorsanız adresiniz Decathlon. Isı yalıtımı sağlayan özel tabanlı kayak ayakkabıları, çantayı sırttan öne geçirmeyi kolaylaştıran teknolojiyle üretilmiş tasarım ödüllü kayak ve…
Güneydoğu’da tarihi iliklerinizde hissetmek istemez misiniz? 1600 yıllık bir geçmişe sahip binası aslına uygun olarak restore edilen Kasr-ı Nehroz Otel’de bir fincan mırra eşliğinde Mezopotamya manzarasını seyretmenin keyfine varın. Kilise…
Yeni yılda eğlence, sağlık ve zindeliği bir arada yakalayın. Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel yeni yılı eğlenceli yılbaşı programları, konaklama paketleri ve avantajlı spor ve spa paketleriyle karşılıyor. Yılbaşına özel açık…
Türk mutfağını özel reçeteleriyle yeniden yorumlayan Ace Restaurant, şeflerin elinden çıkan lezzetleri kapınıza kadar ulaştırıyor. Avangarde Collection bünyesindeki Avangarde Catering’den hem ev hem de ofis partileriniz için sipariş verebileceğiniz lezzetler…
Ankaralılar, “Bu yılbaşında ne yapsak?” diye kara kara düşünmeyin. Marriott Internatinal’ın lüks oteli JW Marriott Ankara, yılbaşı gecesi sizi eğlenceli bir karnavala davet ediyor. 2014’ü Latin konseptiyle karşılayacak otelde birbirinden…
Seyahatlerinizi ölümsüzleştirmek için ortalama bir fotoğraf makinesiyle yetinmeyin. Canon’un PowerShot serisindeki yeni PowerShot G16 ve PowerShot S120 modelleri görüntü işleme ve lens tasarımında öncü. Yeni görüntü işlemcisi DIGIC 6, zorlayıcı…
Hilton otelleri yeni yılı İstanbul’da karşılamak isteyen konuklarına üç farklı konsept sunuyor: Hilton İstanbul Terrace Restaurant’ın görkemli açık büfesine canlı müzik eşlik ediyor. Conrad İstanbul’da Boğaz manzarasına hakim Summit Bar…
The Istanbul Edition’ın bünyesindeki Cipriani kış sezonuna girdi; dekorunu ve menüsünü yeniledi. Dünyaca ünlü marka, bu kış İstanbullu konuklarına yeni konseptiyle İbiza’yı yaşatmak istiyor. Şef Domenico Tonin’in İtalyan lezzetlerine eklenen…
Yeni yıla aile ve dostlarıyla canlı müzik eşliğinde girmek isteyenleri özel bir menüyle ağırlamaya hazırlanan Gümüşsuyu Restaurant, yeni yıl keyfini brunch’la tamamlıyor. CVK Park Bosphorus İstanbul bünyesindeki restoranda, Şef Maximilian J.W tarafından…
Anadolu lezzetlerini modern ve zarif yorumlarla sunan Moda Saklı Köşk, kırmızı kapılarını 2014’e açıyor. Yeni yılı karşılarken, ev sıcaklığında farklı lezzetler deneyimlemek, DJ performansı ve canlı müzik eşliğinde gecesine renk katmak isteyenleri Saklı Köşk’ün hazırladığı özel yılbaşı menüsü…
Park Fora’nın balık tezgâhı Karadeniz, Marmara ve Ege’nin bereketini konuklarıyla paylaşıyor. Mevsiminde taze deniz ürünlerini, balık denilince akla gelebilecek tüm lezzetlerle birlikte sunan Park Fora’da paella, Valensiya kıyılarının denizci yemeği moule mariniere, şarapla pişirilmiş düğmeli ahtapot,…
2008’de kurulan Friend of the Sea, sürdürülebilir balıkçılık hakkında uluslararası sertifika veren bağımsız bir sivil toplum kuruluşu. Bağımsız denetimleri sonucunda 50 ülkede 350’nin üzerinde şirketin ürünleri, Friend of the Sea onayını…
San Sebastián Michelin denetçilerinin sevgili kentinde mutfak devriminin izleri Cheesecake İyi bir cheesecake’e kim hayır diyebilir? Kyoto Geleneksel Japon mutfağı Tire Ege’nin hamarat ovası Cruise dosyası Gemi seyahatiyle dünyanın sonuna yolculuk…
Gemi seyahatleri sizi yeni maceralar, eşsiz deneyimler için Antarktika’nın soğuk kıyılarından Büyük Set Resifi’ne, dünyanın en uç köşelerine götürecek. KUTUP MACERASI ANTARKTİKA 96 yolcu kapasiteli Akademik Ioffe ile Antarktika’ya yapılan Off the Beaten…
Uzun süredir seyyahları mutfağına çeken, Michelin denetçilerinin sevgili kenti San Sebastián’da sadece fine dining deneyimi hedeflemeyin. Kentin mutfak devrimi, yeni nesil şefler sayesinde hızla devam ediyor. Yirmi yıldan uzun bir süredir Bask kenti San Sebastián’da yaşayan gastronomi rehberi Gabriella…
Minibüsün camından hipnotize olmuşçasına etrafı seyrediyorum. Değersiz eşyalar taşıyan kağnılar, yol kenarında birkaç parça eski eşya ve yiyecek satmaya çalışan insanlar, yalınayak çocuklar… İlk karşılaştığım manzaraya yoksulluk hâkim. O dakikada dünyanın şimdiye kadar algıladığımdan çok daha farklı olduğunu gözlerimle görecek…
Sırtını yasladığı yeşilin bereketini sofrasına taşıyan Tire, taze otlarının kokusu, çeşit çeşit peyniri ve kalpleri yumuşatan zeytinyağlıları kadar, becerikli insanının gülümseyen yüzüyle de benzersiz bir evsahibi. Ege’nin adını anmak bile…
Opera, Sacher-torte, şnitzel ve görkemli bir mimari… Viyana denilince akla bunların gelmesi çok doğal. Ancak son yıllarda esen yenilik rüzgârı, bu eski imparatorluk başkentinin çehresini epey değiştirdi. Hatta tabiri caizse ona…
Sonbaharın ayazını Uzakdoğu’nun iç ısıtan lezzetleriyle kırın. Japon mutfağı ve kültürü üzerine araştırmalar yapan Avustralyalı yemek yazarı Jane Lawson, Zen’i Kyoto mutfağına özgü klasik tatlarda buluyor.