0

Kenara çekil Manhattan!
Gözümüz New York’un yeni mutfak merkeziBrooklyn’de. Gurme restoranlar, kafeler, bol yumurtalı yemekler bizi bekliyor.

brooklyn2

Çiftlik ürünü, yemek karavanı, pop up’lar ve supper club’lar… Gurmelerin evrensel olarak sahiplendiği dört temel öğenin kökleri Brooklyn’den geliyor. East River’ın öte yakasından Manhattan’a bakan, Manhattan’ın neredeyse dört katı büyüklüğündeki Brooklyn bu aralar çok popüler, özellikle mutfak alanında. Güneşli bir sonbahar günü George Weld’in Williamsburg’deki restoranı Egg’in pencere kenarındaki masasında otururken, eski bir reklam sloganı geliyor aklıma: “Go to work on an egg” (işe yumurtayla gidin). 2005’te açılan Egg, bugün yerel, mevsimsel, sürdürülebilir mutfağa sahip onlarca restorana ev sahipliği yapan Brooklyn’in yeme-içme sektörünün ana temsilcisi.

DEVAMI VE BÜTÜN TARİFLER FOOD AND TRAVEL TÜRKİYE ARALIK SAYISINDA…
↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.