ÖZGÜR BROOKLYN
Kenara çekil Manhattan!
Gözümüz New York’un yeni mutfak merkeziBrooklyn’de. Gurme restoranlar, kafeler, bol yumurtalı yemekler bizi bekliyor.
Çiftlik ürünü, yemek karavanı, pop up’lar ve supper club’lar… Gurmelerin evrensel olarak sahiplendiği dört temel öğenin kökleri Brooklyn’den geliyor. East River’ın öte yakasından Manhattan’a bakan, Manhattan’ın neredeyse dört katı büyüklüğündeki Brooklyn bu aralar çok popüler, özellikle mutfak alanında. Güneşli bir sonbahar günü George Weld’in Williamsburg’deki restoranı Egg’in pencere kenarındaki masasında otururken, eski bir reklam sloganı geliyor aklıma: “Go to work on an egg” (işe yumurtayla gidin). 2005’te açılan Egg, bugün yerel, mevsimsel, sürdürülebilir mutfağa sahip onlarca restorana ev sahipliği yapan Brooklyn’in yeme-içme sektörünün ana temsilcisi.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.