OLEA & THE BAR’DAN HASAT MENÜ İLE AYRICALIKLI BİR GASTRONOMİ DENEYİMİ!
İstanbul Boğazı’nın en güzel noktasında, göz alıcı Asya manzarasıyla büyüleyen
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Olea & The Bar’da özel olarak hazırlanan Hasat
Menü ile sınırlı süreliğine lezzet tutkunlarına farklı bir tadım deneyimi sunuyor.
Tarihî Naile Sultan Korusu’nun yanı başında, Boğaz’ın etkileyici atmosferine sahip bir konumda
bulunan Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul, yalnızca manzarasıyla değil, aynı zamanda
sunduğu benzersiz gastronomi deneyimiyle de öne çıkıyor. Şehrin gözde lezzet noktalarından
biri olan Olea & The Bar, özel tadım menüsü “Harvest (Hasat) Menüsü” ile dikkatleri üzerine
dikkat çekiyor. Sınırlı bir süre için sunulan bu benzersiz menü, otelin usta şeflerinin özenli seçtiği
mevsime özgü tatlarla hazırlanarak misafirlere muhteşem bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
Mevsimin taze ürünlerinden ilham alınarak oluşturulan Hasat menü, klasik İtalyan mutfağının
zarif dokunuşlarıyla birleşerek damaklarda uzun süre iz bırakacak bir deneyim sunuyor. Açılışı,
kavrulmuş bademle hazırlanan köpüklü badem çorbası Zuppa di Mandorle Tostate ve
balzamik sosla lezzetlendirilmiş semizotu, keçi peyniri ve siyah incirli Insalata di Portulaca con
Fichi yapıyor.
Ana yemeklerde ise, karides ızgara ve bagna cauda soslu linguine’nin yer aldığı
Linguine alla Bagna Cauda con Grigliata di Gamberi ile taze baharatlar, siyah zeytin ile
lezzetlendirilmiş fileto Çipura Orata all’Acqua Pazza bulunuyor. Tatlı sevenler için finalde,
fırınlanmış kırmızı erik ve vanilyalı dondurmanın kusursuz uyumuyla lezzetlendirilen Crostata
alle Prugne sunuluyor.
Olea & The Bar, benzersiz konumu ve incelikle hazırlanmış yemekleriyle gastronomi severleri,
özel etkinlikler ve samimi sohbetler için ağırlamaya devam ediyor. Hem öğlen hem de akşam
saatlerinde misafirlerine kapılarını açan restoran, şıklığı, zarafeti ve lezzeti bir araya getirerek
hazırladığı Hasat menüsüyle ayrıcalıklı tadım deneyimi sunuyor.
Sorularınız ve rezervasyon için: 0212 349 88 88 | moist-info@mohg.com
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek