Mutfak sırları
Rudolf Restaurants and Bars’ın sahibi ve Grand Maitre de Cuisiner’i Rudolf G.P.M. Van Nunen, bizi yaratıcı ocak ayı mutfağına davet ediyor.
Şu sıralar ne pişiriyorum Soğuk günler önümüzde. O nedenle şu sıralar daha dirençli malzemeleri kullanıyorum. Örneğin, Anadolu’nun dağlarından gelen peynirler ve Gaziantep’in kırma bulguru ‘firiği’ sık kullanırım. Beyaz ve kırmızı lahanadan turşu yaparım. Kış aylarında Aydın ve Manisa’nın kestanelerine mutfağımda çok sık yer veririm: Sıcak yemekler için ateşte pişiririm, peynir tabakları için glase ederim. Ayrıca tatlı ve kek malzemesi olarak kullanmak üzere kestane şekeri de yaparım…
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.