0

Mutfak sırları

Rudolf Restaurants and Bars’ın sahibi ve Grand Maitre de Cuisiner’i Rudolf G.P.M. Van Nunen, bizi yaratıcı ocak ayı mutfağına davet ediyor.

Şu sıralar ne pişiriyorum Soğuk günler önümüzde. O nedenle şu sıralar daha dirençli malzemeleri kullanıyorum. Örneğin, Anadolu’nun dağlarından gelen peynirler ve Gaziantep’in kırma bulguru ‘firiği’ sık kullanırım. Beyaz ve kırmızı lahanadan turşu yaparım. Kış aylarında Aydın ve Manisa’nın kestanelerine mutfağımda çok sık yer veririm: Sıcak yemekler için ateşte pişiririm, peynir tabakları için glase ederim. Ayrıca tatlı ve kek malzemesi olarak kullanmak üzere kestane şekeri de yaparım…__028

↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.