MUTFAK SIRLARI
Sekizİstanbul’un şefi ve işletmecisi Maksut Aşkar, mutfağındaki püre formunda sonbahar sebzelerini ve narenciye dokunuşunu anlatıyor.
Şu sıralar ne pişiriyorum… Her sene kasım ayını dört gözle beklerim.
Hem yeni yaşımı hem de kışın ilk demlerini karşılarım. Kış menüm de kasım ayında şekillenir. Ay boyunca içine kapanık gibi görünen lezzetleri ortaya çıkarmaya özen gösteririm.
Favori tatlarım kestane, kereviz, yerelması, balkabağı, pazı ve tabii ki narenciye. Mevsimin hemen her sebzesini ipeksi kadife kıvamında püre haline getirip baharatlarla zenginleştirdikten sonra yemek ve tatlılara tamamlayıcı olarak kullanabilmeyi çok seviyorum. Kerevizi ette, kestaneyi tatlıda, yerelmasını balıkta kullanıyorum.
DEVAMI FOOD AND TRAVEL TÜRKİYE KASIM SAYISINDA…
↑ Back to top
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek















Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.