MANDARIN ORIENTAL, BODRUM, 2021 SEZONUNDA DÜNYACA ÜNLÜ MODERN ET RESTORANI “ATELIER DI CARNE” BY DARIO CECCHINI’Yİ BÜNYESİNE KATIYOR
Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koylarından Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, her yaz olduğu gibi 2021 sezonunda da birbirinden özel mekanlarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana çok sayıda uluslararası gastronomi ödülüne layık görülen resort, modern et restoranı “Atelier Di Carne” by Dario Cecchini’yi bünyesine katarak misafirlerine dünyanın en leziz etlerini tattırmaya hazırlanıyor!
Sofistike aşçılık, kusursuz hizmet ve eşsiz bir gastronomi deneyiminin mükemmel uyumunu yansıtan “Atelier Di Carne” by Dario Cecchini, ünü Toskana’nın Chianti bölgesindeki Panzano kasabasından tüm dünyaya yayılan ödüllü İtalyan kasap Dario Cecchini’nin sanatının doruk noktası olarak kabul ediliyor. Aile mesleğini 1976 yılında babasından devraldıktan sonra kasaplık sanatını koruma ve sürdürülebilirliği teşvik etme misyonlarını benimseyen Dario Cecchini, bu yaklaşımıyla yeni nesil gastronominin gelişiminde önemli rol oynuyor.
Bir steakhouse’un temel bileşenlerini vurgulayan “Atelier Di Carne” by Dario Cecchini, farklı et tabaklarının yanı sıra, leziz deniz ürünleri ve özenle seçilmiş mevsimlik sebzeleriyle unutulmaz bir lezzet şölenine ev sahipliği yapıyor. Dario Cecchini’nin üstün becerileri, etlerin alışılagelmiş hazırlanma sürecine yepyeni bir boyut kazandırıyor. Klasik kesimlerden “to beef or not to beef” seçeneklerine, restoran ezber bozan menüsü ile en seçkin gurmeleri bile tesiri altında bırakıyor. Klasik kokteyllerden modern karışımlara ve çok özel şarap türlerine uzanan kapsamlı içecek yelpazesi de restoranın sunduğu benzersiz gastronomi deneyimine bir övgü niteliği taşıyor.
Global hizmet sektörünün önde gelen şirketlerinden SBE Group bünyesinde bulunan “Atelier Di Carne” by Dario Cecchini’nin tasarımı ise ödüllü mimar Stephane Dupoux ve Thanx Mimarlık’ın kurucusu Zeynep Yılmaz’ın imzasını taşıyor. Dekorasyonda kullanılan malzemelerin tamamı; renk, doku, yoğunluk ve enerjileriyle dört ana elementi sembolize ediyor. Shou Sugi Ban ve sedir ağacı ahşabı, maun, Carrara mermeri gibi özel materyaller, kontrast dokular ve çeşitli sanatsal ögelerin dengeli dağılımı mekanda rafine bir atmosfer oluştururken, yumuşak renk geçişleri ve loş aydınlatma seçimleri de rahatlık hissini pekiştiriyor.
Ege kıyılarının vazgeçilmez tatil durağı Mandarin Oriental, Bodrum,2021 sezonu boyunca “Atelier Di Carne” by Dario Cecchini ile misafirlerine tadına doyulmaz anlar yaşatacak!
Rezervasyon ve sorularınız için lütfen www.mandarinoriental.com/bodrum adresini ziyaret ediniz.
Mandarin Oriental, Bodrum Hakkında
Mandarin Oriental, Bodrum; Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde yer alan Cennet Koyu’nda, Ege Denizi’ni panoramik olarak gören denize sıfır 60 hektar arazi üzerinde konumlanıyor. Otel 100 yıllık zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili yemyeşil bir yamaç üzerine farklı seviyelerde inşa edilmiş yapılarıyla bölgedeki en geniş ve ferah konaklama alanına sahip olup, tamamı teras veya balkona, belirli bir kısmı ise özel bahçe ve sonsuzluk havuzuna sahip oda, tam donanımlı ve özel mutfaklı apartman dairesi, süit ve villa olmak üzere toplam 133 adet konaklama ünitesinden oluşmaktadır. Yenilikçi ve gastronomik mutfağın sergilendiği restoran ve barlara ek olarak, 2.700 m2 üzerine kurulmuş Spa merkezi, grubun ödüllü spa konseptini Mandarin Oriental’a özgü holistik imza bakımları ve sağlıklı yaşam merkeziyle birlikte sunmakta. Ayrıca çeşitli etkinlikler için uyarlanmış etkinlik alanları, kum plajları ve geniş bir alana yayılmış dinlence imkanlarıyla resort, stili ve kişiselleştirilmiş lüksü bir araya getirerek dinlenmek isteyen gezginler için kusursuz bir kaçış noktası haline gelmiştir.
Mandarin Oriental Hotel Group Hakkında
Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 24 ülke ve bölgede, her biri grubun Doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 34 oteli ve yedi rezidansı işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek