KUZU CİĞERİNDEN PROFİTEROL
İndhira Taşpınar, Beyoğlu’na DJ performanslarıyla hareket getiren mekânı Propaganda’nın mutfağını da ihmal etmiyor. Tasarımı sebebiyle menüye fanzin demek belki daha doğru. Barselona’daki Xemei restoranın ikiz şefleri, Stefano ve Max Colombo tarafından yaratılan lezzetlerle şenlenen menüde kuzu ciğer profiterol, kabaklı carpaccio, güveçte rosemary ve tereyağında pişmiş dana etiyle hazırlanan galtas de ternera gibi farklı lezzetler var. Beyoğlu’nda yiyebileceğiniz en şık enginarlı kalamar dolmanın da Propaganda’da olduğunu söyleyelim.
Suriye Pasajı
No: 166-10 Asmalımescit; 0212 252 71 81; propagandaist.com
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.