
İstanbul’dan öğrenecek çok şey var
Nişantaşı’nın Maçka Parkı’na bakan en güzel köşesinde kapılarını açan The St. Regis Istanbul, büyük sürprizini Wolfgang Puck ve restoranı Spago ile yaptı. İstanbul’da yakaladığımız ünlü şefe İstanbul serüvenini sorduk.
Avusturya asıllı ABD’li şef, restoran işletmecisi Wolfgang Johannes Puck’ın ilk şubesini 80’li yıllarda Kaliforniya’da açtığı restoranı Spago, eklektik lezzetler yaratması ve açık mutfak, taze malzeme gibi uygulamaları Amerika’ya getiren adres olarak tanınıyor. Dünya çapında büyük bir başarının sahibi Puck’la The St. Regis Istanbul’un teras katına yerleşen ikonik restoranı Spago Istanbul’da buluştuk ve ünlü şefin markalarından Hollywood yıldızlarına uzanan eğlenceli serüvenini konuştuk.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














