Gastro Weekend’de tatları keşfettik, keşfin tadına vardık
Food and Travel Gastro Weekend by S. Pellegrino
Food and Travel Gastro Weekend by San Pellegrino’nun ilkini geçen ay Melek Hotels Selimiye’de gerçekleştirdik. Misafirlerimizi Şef Rudolf Van Nunen’le birlikte “Think global, eat local” anlayışıyla hazırladığımız menüler eşliğinde ağırladık.
Sekiz yıl önce Food and Travel’ın Türkiye edisyonunu hazırlamaya başladığımızda, ‘gurme seyahat’ kavramı henüz Türk basınında ve turizminde kullanılmıyordu. O günden bu güne dergimizin alametifarikası gurme seyahat sayfalarımızda her ay hem dünyanın hem de Türkiye’nin farklı yerlerine seyahatler düzenleyip o bölgenin yemek ve seyahat kültürünü inceledik, okurlarımıza aktarmaya çalıştık.
Bir yandan dünyanın diğer ucundaki en ulaşılmaz noktalarla yaptığımız seyahatlerle sizlere hayaller kurdururken belki birkaç yıl sonranın seyahat planını yapmanız için ilham olduk. Öte yandan elimizin altında olan, ama çoğu zaman farkında olamadığımız bu topraklara ait güzellikleri ve değerleri anlatmaya çalıştık. Çünkü bunlar bizim için çok kıymetliydi; yerli ürünlerimiz ve yerel üreticilerimizi desteklemek her daim en büyük ilkelerimizden biri oldu.
↑ Back to top
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek