FOOD AND TRAVEL TÜRKİYE EYLÜL SAYISI BAYİLERDE!!!
Bayram tatili dosyası / Tokat / Girit / Antik kentler / Sagalassos, Nemrut, Göbeklitepe / 48 saatte Floransa, Paris, Porto
ANTRE
Gezi haberleri Altı durakta Melbourne, subwinging çılgınlığı, Okavango Deltası, Fransa’da bisiklet turu, Hisarönü Körfezi’nde yat festivali
Oteller Gaziantep, Malatya, Kaliforniya ve Londra’da yeni açılanlar
Ayın konuğu Bu yıl 40’ıncı yaşını kutlayan Avis’in genel müdür yardımcısı İnan Ekici’yle sektörün dinamiklerini konuştuk
Yemek haberleri Karadeniz’de doğal hayvancılık, yabanmersinin mucizeleri, Alaçatı’da sakin bir kahvaltı mekânı, Gelibolu Yarımadası’na lezzet durağı
Restoran haberleri Dondurmacısından şef restoranına, kafesinden Uzakdoğu mutfağına, İstanbul’un yeni mekânları
Restoranlar Beyoğlu’nda yeni şef restoranı Nicole, İstanbul’un en güzel teras restoranları Café de Paris, Le Fumoir ve Morini Terrace; ayrıca Montreal’da Fransız bistrosu Joe Beef ve Lizbon’un kült mekânı Tavares
Mutfak sırları Klemantin’in sahibi ve şefi Deniz Orhun, ev konserveciliğini anlatıyor
Bayram Tatili dosyası Güneydoğu Asya’dan Avrupa’nın göbeğine, farklı destinasyonlarda ödediğinizin hakkını veren turlar
Yakın plan Açık havada vereceğiniz partilere yakışan nefis tartlar
GURME SEYAHAT
Mutfağın bilgesi Tokat Yemyeşil bağların, bereketli bostanların, tarihî konakların ve alimlerin şehri Tokat’ın yaratıcı mutfağını keşfedin
Minos mirası Mitoloji ve kültürlerle yoğrulmuş Girit adasının tarihi kadar doğal ürünleri ve mutfak mirası da konuşmalı
SEYAHAT
Uzak diyarlar Şili’den Hindistan’a, Meksika’dan Fas’a, insanlığın geçmişini keşfetmek için seyahat rotanızı antik kalıntıların yer aldığı coğrafyalara çevirin
Saggalassos UNESCO Dünya Mirası listesi adaylarından Sagalassos antik kentinin yeniden doğuşuna tanıklık edin
Nemrut Kommagene Krallığı’nın devasa, heybetli, korkusuz ve kadim tanıklarının anlatacağı hikâyelere kulak verin
Göbeklitepe İnsanlık tarihinin bilinen en eski tapınağı Göbeklitepe, bildiğimiz her şeyi tekrar gözden geçirmemize neden oluyor
48 saat Floransa, Paris ve Porto
ARKA SAYFA
Tarifler
İnfo Renkli öneriler, yeni ürünler, fırsatlar
Bir bilene sorduk Ekranların sevilen yüzü Ege Aydan ve Shangri-La Bosphorus, İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Figen Çağlar, sevdikleri diyarları anlatıyor
Somonlu yaz sebzeleri tartı
Ahududulu kaymak brulée tartöletler
Sucuk, domates ve beyaz peynirli milföy tartlar
Tuzlu karamelli yabanmersinli tart
Yengeç ve safranlı tartlar
İncir ve bademli tart
Kayısı, badem ve kök zencefilli tart
↑ Back to top
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.