FOOD AND TRAVEL ŞUBAT SAYISI BAYİLERDE!!!
Gezi haberleri
Sele üstünde Laos, 6 durakta Durban, minikler için Londra rehberi, gizemli Nepal-Bhutan turu, Büyükada ve Kaçkarlar’da maraton heyecanı
Haber
Erzurum’un muazzam soğuğu eşliğinde, Palandöken’in uluslararası seviyedeki pistlerinde muhteşem toz karın ve konforlu konaklamanın tadına varın
Oteller
İstanbul ve Elazığ’da en yeni oteller; Tayland’ın Samui Adası, Meksika’nın Baja yarımadası ve Sydney’in gözde mahallesi Chippendale’den yeni konaklama alternatifleri
Haber
Uslanmaz kayakçılardan bezgin tatilcilere, beyazın huzuruna doymak isteyenler, Köroğlu Dağları’nın zirvelerindeki Kartalkaya’da aradığını buluyor
Yemek haberleri
Ördek yağının kullanım alanlarından ‘çirkin meyve’ hareketine, Oslo’da kahve molasından Doğu Akdeniz mutfağının sihirli lezzeti tahine, dünyanın dört bir yanından haberler
Haber
S.Pellegrino Young Chef 2016 yarışması start aldı. Dünyanın en iyi genç şefleri ünlü olma fırsatını arıyor
Restoran haberleri
İstanbul’da Nişantaşı, İstinye Park, Kozyatağı ve Karaköy’den en yeni adresler
Restoranlar
Efsanevi The House Cafe’nin yaratıcılarından yeni bir konsept ve İstanbul’un veganlarını mutlu eden az sayıda adresten en dikkat çekenleri sayfamızda
Ayın konuğu
Titanic Hotels ve Hasır markalarının yaratıcısı, AYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün’le turizm ve gastronomi sektörlerinde başarılı olmanın sırrını konuştuk
Mutfak sırları
Eataly İstanbul’un executive şef’i Claudio Chinali, İtalya’da karnaval zamanını sembolize eden geleneksel lezzetleri Food and Travel okurları için yazdı
YEMEK
Yakın plan İngiliz ödüllü çikolata ustası ve pasta şefi Will Torrent’ten trüften temper’lemeye, çikolata sanatının karanlık sırları ve eşsiz tarifler
GURME SEYAHAT
Mazaka’ya dönüş Kayseri, sırtını dayadığı görkemli Erciyes Dağı’ndaki modern kayak merkezleri, onlarca farklı doğa parkuru ve antik çağlardan bugüne taşıdığı güçlü mirasın haricinde güçlü mutfağıyla da turizmde atılım peşinde 72 Aslan payı Nouvelle cuisine’in doğum yeri Lyon’da bugünün usta şeflerini yetiştiren mère’lerin izinden mutfak kültürünün kökenlerini keşfediyoruz
KIŞ TATİLİ DOSYASI
Sevgililer Günü’nde nerede yemeli? Paris’ten San Sebastian’a, gezegenin dört bir yanından yıldız şeflerin restoranlarında, yıllarca konuşacağınız bir Sevgililer Günü yemeği için öneriler 70 Sevgililer Günü’nde nerede kalmalı? Maldivler’den Hawaii’ye, her biri romantizmin dozunu arttıracak ayrı bir güzelliğe sahip otellerden bir oda seçin
SEYAHAT
Safarinin abecesi Vahşi yaşam fotoğrafçıları Kym ve Tonya Illman, Afrika’da Food and Travel okurlarıyla, harika bir safari deneyimi ve muhteşem fotoğraflar için gerekli ipuçlarını paylaşıyor 71 48 saat Viyana, Gdansk, Budapeşte
ARKA SAYFA
Tarifler
İnfo
Renkli öneriler, yeni ürünler, fırsatlar
Bir bilene sorduk
Mutfak dünyasının Antonio Banderas’ı şef Omar Allibhoy ve Kayseri’nin tanınmış markası Çemen’s Gurme’nin genel müdürü Hülya Tiritoğlu konuğumuz…
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek