DÜNYANIN EN İYİ RESTORANLARININ TERCİHİ NUDE
“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası Nude, dünyaca ünlü ve ödüllü restoranların ilk tercihi olmaya devam ediyor.
Şişecam’ın global tasarım markası Nude, işlev ile biçimi birleştiren, hayata yalınlık merceğinden bakan, duyulara hitap eden tarzıyla kalite ve farklılık arayanların evlerine girmenin yanı sıra dünyaca ünlü restoranların masalarında, mutfak sanatlarında çığır açan şeflerin tabaklarına da eşlik ediyor.
Geleneksel sınırların ötesine geçerek modern yaşam için, bugüne ait cam objelerle tatbilirlerin lezzet yolculuğuna eşlik eden Nude, dünya prömiyerini iç tasarım ve yaşam tarzı trendlerini belirleyen dünyanın en önemli fuarlarından Maison Objet Paris 2014’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy göstererek hem sektör temsilcilerinin hem de dünyanın birinci sınıf restoranlarının şef ve yöneticilerinin dikkatini çekti. Koleksiyonlarını “Simple is Beautiful”, yani “Yalın Güzeldir” felsefesiyle tasarlayan Nude’un çalıştığı tasarımcılar arasında Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.
YILDIZLI VE ÖDÜLLÜ MEKANLARDA NUDE
Kurşun içermeyen kristal camdan tasarlanan Nude koleksiyonları, rafine güzellikleriyle mekânları deneyimleyen insanların rahat hissetmesi ve nefes almasını sağlıyor. Bu özellikleri nedeniyle Nude tasarımları, fine dining dünyasının da tercihi oluyor.
Nude ürünlerini tercih eden restoranlar arasında üç Michelin yıldızlı ve “dünyanın en iyi restoranı” sıfatını taşıyan Restaurant Mirazur*** Relais & Châteaux de var. Fransız Rivierası’nda, Monaco’nun hemen yanı başında denize nazır 1930’lardan kalma bir binada tat meraklılarını ağırlayan Mirazur, bu yıl Singapur’da gastronomi dünyasının en prestijli organizasyonlarından “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” (The World’s 50 Best Restaurants) ödül töreninde elde ettiği birinciliğin hakkını veriyor. İtalyan ve Arjantin kökenlerinden miras kalanları, birinci sınıf bir eğitimle ve yerelliğe gösterdiği saygıyla harmanlayan
Şef Mauro Colagreco’nun aydınlık, yat limanına nazır yemek salonunda sunduğu, doku oyunları ve cesur karşıtlıklarla dikkat çeken tabaklarına Nude tasarımları eşlik ediyor. “Detaylara gösterilen özen yüksek kaliteyi beraberinde getirir.”
Nude tasarımlarının kalite, tutku ve adanmışlığın bir sonucu olduğuna dikkat çeken Şef Mauro Colagreco, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Detaylara gösterilen özen yüksek kaliteyi de beraberinde getirir. İşte bu kalite, Nude Stem Zero şarap kadehlerine, uzmanlıkla yapılmış dekoratif tasarımlarından masa üstü ürünlerine ve aydınlatmalarına kadar tüm Nude ürünlerine duyduğum saf aşkın asıl nedeni. Nude yalın, güzel ve şık.”
SEÇKİN JÜRİNİN DE MASASINDAYDI
Bu yıl beşinci yaşını kutlayan Nude, Singapur’daki “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” ödül töreninde en az Mirazur kadar dikkat çekti. 2003 yılından bu yana düzenlenen organizasyonda bu yıl jüri üyelerine düzenlenen “Welcome Dinner” ve üç ayrı şefin önderliğinde gerçekleşen “3 Masterclass” etkinliği süresince de Nude kadehleri tercih edildi.
Yemeğe katılan Kopenhag Geranium Restoran’dan Rasmus Kofoed, Lima Central Restoran’dan Pia ve Virgilio Martinez ile Bangkok Gaggan Restoran’dan Gaggan Anand gibi dünyanın en seçkin şeflerinin katıldığı etkinliklerde Nude’un modern yaşama kusursuzca uyum sağlayan göz alıcı koleksiyonları ve devrim niteliğindeki cesur fikirleri, birinci sınıf lezzetlere eşlik etti.
SOFRANIZA ŞEF DOKUNUŞU KATIN
Siz de konuklarınıza dünyanın en ünlü şeflerinin gösterdiği titizlikte sunumlaryapmak istiyorsanız, şeffaflık ve inceliğiyle dikkat çeken kurşun içermeyen kristal camdan üretilen Nude koleksiyonlarına evinizde yer verebilirsiniz. Nude tasarımları Milano ve Türkiye’de Paşabahçe Mağazaları’nda satılıyor. Global ölçekte ise Selfridges, Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek