CHABLÉ MAROMA SAĞLIĞI YENİDEN TANIMLIYOR

Chablé Maroma, Meksika’nın yabancılar tarafından en çok tercih edilen lüks turizm destinasyonu Maya Rivierası’nın gözden ırak sahillerinden birinde cenneti yeniden tanımlıyor. Chablé Maroma’da her biri ultra-exclusive hizmetler sunan 70 villasının tamamında özel havuz, açık hava oturma odası ve teras bulunuyor.
Resort’un keyifli havuz alanı, plaja paralel uzanıyor. Konuklarını etnik ritüeller eşliğinde ağırlayan spa bölümü ise tam kalbinde yer alıyor.

Resort’un keyifli havuz alanı, plaja paralel uzanıyor.
Restoranlarında, sahildeki deniz ürünleri barında ve sadece akşam yemeğinde açılan havuz başında servis edilen lezzetlerin tamamı, yerel üreticilerden temin edilen taze ve mevsimsel malzemelerle hazırlanıyor.
Konuklarına hayatta olmanın keyfini yeniden hissedebilmelerini sağlamak için mükemmel bir konsept sunan resort’un geniş bir aktivite menüsü var.
Tüm iç mekânların dış mekânlara entegre olması amacıyla tasarlanan resort’ta, doğanın incelikleri, lüks ve konforun modern elementlerine karışıyor. Zamanın pürüzsüzce aktığı cennetten bir köşe olan Chablé Maroma’da hayatın tadını, kelimenin tam anlamıyla çıkarabilirsiniz.
BU’UL

BU´UL’un menüsünde Maya ahtapotu, yerel balıklar, Meksika Karayipleri’nin nefis meyveleri ve Meksika kültürüne çeşitlilik katan yarımadanın farklı bölgelerinden gelen yerel ürünlere yer veriliyor.
BU´UL’un menüsünde Maya ahtapotu, yerel balıklar, Meksika Karayipleri’nin nefis meyveleri ve Meksika kültürüne çeşitlilik katan yarımadanın farklı bölgelerinden gelen yerel ürünlere yer veriliyor.
Ödüllü şef Jorge Vallejo’nun mutfağının temelini oluşturan mısır, fasulyeler ve dünyanın tüm meyveleri, aynı zamanda BU´UL’un ardındaki ilhamın da kaynakları. Bölgenin gastronomisi, Meksika’nın mutfak mirasının tartışmasız en ağır toplarından. BU´UL’un menüsündeki yemekler de Yucatan Yarımadası’nın mutfak kültürüne saygı duruşunda bulunmayı ihmal etmiyor.
Restoranda, sadece geleneksel tarifleri yorumlamaktan çok daha öte; seçkin, özgün ve zengin bir mutfak sunuluyor. Burası gerek pişirme teknikleri gerekse kullanılan malzemelerin zenginliğiyle, aynı zamanda sektörün genç şefleri için de bir ilham ve eğitim yuvası olarak öne çıkıyor.
BU´UL vizyonuyla sadece bölgenin lezzetlerini dünyanın geri kalanına tanıtmakla kalmıyor, aynı zamanda konuklarını ‘dinlence, keyif ve sağlık’ konsepti içinde memnun etme görevini de başarıyla yerine getiriyor.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














