MICHELIN YILDIZLI ŞEF YOJI TOKUYOSHI İSTANBUL’DA İLK KEZ INARI PIKU’DA LEZZET SEVERLER İLE BULUŞUYOR
Gerçekleştirdiği global ölçekteki başarılar ve kendisine özgü yarattığı Uzak doğu çizgisi ile adından sıkça söz ettiren Inari, Inari Piku Etiler şubesinde dünyaca ünlü şef Yoji Tokuyoshi’yi ağırlamaya hazırlanıyor.
2-3 Mayıs tarihlerinde ilk kez İstanbul’a gelecek olan şef Tokuyoshi, saat 20.00’da başlayacak özel akşam yemeğinde misafirlere benzersiz bir deneyim yaşatacak.
Massimo Bottura ile birlikte 9 sene boyunca Osteria Francescana’da ‘sous chef’ olarak çalışan Japon asıllı şef Yoji Tokuyoshi, 2014’te Modena’da deneyim kazanmasının ardından 2015’te Milano’da kendi adını taşıyan Ristorante Tokuyoshi’yi açtı.
Tokuyoshi restoranın mutfağını ‘’ Kontamine İtalyan’’ olarak tanımlayan şefin iki Michelin yıldızı bulunuyor. Japon ve İtalyan mutfağına ait lezzetleri bir araya getirerek oluşturduğu menüsü ile bir ilke imza atan Yoji Tokuyoshi ilk Michelin yıldızını 2015’te almaya kazanmış.
The World’s Discovery 50 Best Restaurant, 2023 Michelin Recommended gibi dünya çapında ödüllere layık görülmüş olan Inari, 10. Yılında 2022’de Etiler’de lezzet severlerle buluşturduğu Inari Piku’da, Türkiye’nin lokal ve mevsiminde taze ürünleri ile Japonya’dan özenle seçilerek getirtilen Uzak Doğu malzemelerini harmanlayarak oluşturduğu menüsünü daha da üst noktaya taşıdı.
Sınırlı sayıda misafirin ağırlanacağı, Michelin yıldızlı şef Yoji Tokuyoshi ve Michelin Recommended Inari markasının iş birliği ile alışılmışın dışında gastronomik bir deneyim yaşanacak olan 2-3 Mayıs tarihlerinde, ana sponsor Pepsi ve dünyaca ünlü şefin İstanbul’a getirilmesinde organizasyon sahibi olarak Sözen grup rol oynadı. Yaşamını İtalya’da sürdüren Tokuyoshi’nin yarattığı ‘’kontamine İtalyan’’ konsepti Inari Piku’da oluşturulacak menüde şefin özel dokunuşları ile hissedilecek.
Gelecek dönemde dünya çapında şefleri ağırlamaya devam etmeyi planlayan Inari’yi takipte kalın.
Rezervasyon: 0212 216 35 35
Instragram: https://www.instagram.com/inariomakase/
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek