Swissotel Resort Bodrum Beach 5 Haziran’da kapılarını açıyor
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında mart sonu itibarıyla kapılarını kapatan Swissôtel Resort Bodrum Beach, turizmde açıklanan normalleşme takvimiyle birlikte 5 Haziran’da yeniden hizmete giriyor.
Koronavirüs salgınının Türkiye’de en fazla etkilediği sektörlerin başında gelen turizmde normalleşme süreci başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde başlatılan normalleşme süreci kapsamında ülkemizin dört bir yanındaki turizm tesisleri, koronavirüs salgınına yönelik özel önlemlerle yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bodrum’da hizmet veren Swissotel Resort Bodrum Beach de bu kapsamda 5 Haziran’da yeniden misafir kabulüne başlayacağını duyurdu. Çağdaş Holding yatırımcılığında; 2015 yılında Bodrum’un Turgutreis bölgesinde açılan Swissôtel Resort Bodrum Beach, otel ve rezidans bölümleriyle misafirlerine hizmet veriyor.
TURİZM ÜLKEMİZ EKONOMİSİNİN YAPI TAŞLARINDAN
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, turizmin bu süreçten en fazla etkilenen sektörlerin başında geldiğini ifade ederken, “Ülkemizde de şu anda verilerde bir iyileşme var. Bunu da büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz. Her şeyden önce toplum sağlığımız için bu iyileşme sürecinin devam etmesi çok önemli. Tabii bir yandan sağlık konusundaki gelişmeleri takip ederken, bir yandan kamu otoriteleri tarafından ülkemiz ekonomisinin normalleşmesi kapsamında atılan adımları dikkatle izliyoruz. Bu kapsamda turizm sektörü için de belirlenen bir süreç var. Turizmi, ülkemiz ekonomisinin en önemli yapı taşlarından biri olarak gören, bunun yanında Bodrum’un ve Bodrum halkının her daim yanında olmaya çalışan bir grup olarak, biz de belirlenen bu süreç kapsamında otelimizi yeniden hizmete açıyoruz” dedi.
GEREKLİ TÜM ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ
Swissôtel Resort Bodrum Beach olarak korona süreciyle birlikte hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını gözeterek oteli Mart sonu itibarıyla kapattıklarını sözlerine ekleyen Dağlarca Çağlar şöyle devam etti: “Tabii bunlar olağanüstü günler. Bugünlerde de ticari beklentilerle hareket etmeden; toplum psikolojisini ve ülkemiz ekonomisinin geleceğini gözeterek davranmamız gerekiyor. Biz de bu vizyonla bu sezonu geçireceğiz. Zaten hem mimari hem de genel anlayış olarak otelimiz sosyal mesafe kurallarına göre tasarlanmış; misafirlerimizin geniş ve ferah bir alanda rahat etmesi gözetilerek kurgulanmış bir tesisimiz var. Açılışımızla birlikte de en etkin tedbirleri alarak; bu süreci de en iyi, en sağlıklı şekilde geçireceğimizi öngörüyoruz.”
KENDİ KENDİMİZİ DE DENETLEYECEĞİZ
Sertifikasyon süreçleri kapsamında dünyanın önde gelen firmalarıyla çalışmaya başladıklarını da sözlerine ekleyen Dağlarca Çağlar, “Bunun için de hep birlikte bir yol haritası belirledik. Bu yol haritası üç temel adımdan oluşuyor. Bunlardan ilgili açılış protokolü dediğimiz; dezenfeksiyon prosedürlerinin güncellenmesi, açılış öncesi temel hazırlık bilgilendirmesi gibi konular. İkinci ayakta eğitimlere tabii çok önem veriyoruz. Bu yeni dönemin kurallarını uzaktan eğitim sistemiyle tüm ekibimizle paylaşıyoruz. Son olarak da takip denetimleri adı altında alınan önlemlerin ne kadar etkin olduğunu; ne kadar uygulanabildiğini yerinden denetlettireceğiz. Yani aslında burada aslında kendi kendimizi denetleterek, oluşabilecek aksaklıklara karşı en hızlı, en etkin tedbirleri alacağız” şeklinde konuştu.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek